VALENTÝNSKÁ NADÍLKA PROJEKTU „CHLAPI ŽENÁM“

VALENTÝNSKÁ NADÍLKA PROJEKTU
„CHLAPI ŽENÁM“

Milí příznivci brněnského hokeje a projektu „chlapi ženám“!
V rámci poděkování za vaši podporu při úspěšné dražbě hráčských dresů HC Kometa ze zahajovacího zápasu sezóny ve prospěch Nadačního fondu FEMINA se správní rada  Nadačního fondu rozhodla oplatit vám prokázanou přízeň nejen slovy.
Při příležitosti svatého Valentýna – svátku zamilovaných – vám Nadační fond FEMINA ve spolupráci se specializovaným pracovištěm brněnské SurGal Clinic připravil pro vaše drahé partnerky, maminky, sestry, prostě milované ženy
BEZPLATNÉ preventivní sonografické (ultrazvukové) vyšetření prsní tkáně.
Rakovina prsu je dnes jedním z nejčastějších příčin neštěstí nejen žen, ale i celých rodin, a proto stačí málo a můžete ji objevit včas a zakročit. Ve veku od 45 let je možno absolvovat mamologické vyšetření  na náklady veřejného zdravotního pojištění, v čase před čtyřicátým pátým rokem života si musí toto vyšetření pacientka hradit sama – obvyklá cena se pohybuje kolem 700,-Kč.
Pokud je ženě méně než čtyřicet pět let, nahrazuje se preventivním vyšetřením prsou pomocí ultrazvuku, kdy je možno včas odhalit nebezpečné útvary či bujení a v mnohých případech zachránit včasnými dalšími odbornými vyšetřeními či následnou léčbou nejen ňadro samotné, ale i život pacientky.
Sonografické vyšetření je zcela bezbolestné, spolehlivé a zabere chvíli, využijte tedy příležitost:
Udělejte radost a předejte toto pozvání na preventivní vyšetření  prsní tkáně svým milovaným. Na základě přiloženého srdce bude v SurGal Clinic ve dnech 14.2. až 30.4.2012 toto vyšetření poskytnuto BEZPLATNĚ na náklady Nadačního fondu Femina pro zájemkyně jakéhokoliv věku.
VOLEJTE A OBJEDNEJTE SE:
SurGal Clinic, Drobného 38-40, Brno