Typy Implantátů

Typy implantátů

Tvar: Konečný tvar Vašich prsů, po kterém toužíte, je velmi důležitý a může být ovlivněn výběrem implantátu. Existují implantáty kulatého anebo kapkovitého tvaru, které kopírují přirozený tvar prsu, proto se někdy nazývají anatomické.

Kulaté implantáty: Kulaté implantáty obecně dodávají plnost horní polovině prsu.

Anatomické implantáty: Mají přirozenější tvar, kterým připomínají kapku a více kopírují přirozené křivky těla. Anatomické implantáty dodávají prsům přirozenější vzhled.

Velikost a profil: Stejně jako berete v úvahu tvar implantátu, tak je nutné zvážit i profil a velikost implantátu pro dosažení požadovaného vzhledu.

Společnost Allergan nabízí širokou škálu profilů a velikostí, takže si můžete vybrat implantát přesně podle svých představ. Svěřit Vašemu chirurgovi svá očekávání je velice důležité, protože ten je musí vzít v úvahu při výběru správného implantátu pro Vás.

Umění i vědecká stránka zvětšujících operací prsů se v posledních několika letech značně zdokonalila. Nyní kolekce Natrellea CUI nabízí ženám krásné a bezpečné možnosti augmentace prsů, jaké dříve nebyly možné.

Výběr správného implantátu je klíčem k úspěšnému zvětšení prsů. Protože každá žena je jiná a má jiná přání i důvody k operaci prsů, je pro Vás důležité vybrat si implantát s pomocí zkušeného lékaře. V kolekci Natrellea CUI si nyní každá žena může s pomocí svého lékaře vybrat ten nejvhodnější prsní implantát.

Kolekce Natrelle a CUI nabízí širokou řadu prsních implantátů navržených pro Vaše tělo a požadovaný výsledek augmentace prsů. Vedle možnosti výběru z několika typů silikonových gelů vychází volba správného implantátu ze šířky, profilu a objemu prsů. S více než 500 různými styly a tvary implantátů nabízí kolekce Natrelle každé ženě ten správný implantát a opravdu osobní zvětšující operaci prsů.
Ženský prs představuje jeden z nejvýznamnějších atributů ženské krásy jak při posuzování mužů, tak i žen samých. Proto jakákoli vrozeně podmíněná odchylka ve tvaru a velikosti prsu může být ženou pociťována velmi bolestně.

Pro ženu je význam rekonstrukce značný, pomáhá ji vést dále hodnotný život a potlačit do pozadí vědomí onemocnění rakovinou prsu, proto společnost Allergan vytvořila kolekci rekonstrukčních implantátů CUI, aby umožnila ženám plnohodnotné zařazení do společenského života.

Užití rekonstrukčních implantátů prsů představuje na mnoha pracovištích nejběžnější metodu rekonstrukce prsu.