SurGal Clinic a nadační fond Femina věnují 20-ti ženám rekonstrukční operaci prsu

SurGal Clinic se stal partnerem nadačního fondu Femina. V rámci společných projektů budou pomáhat ženám po závažných onkologických operacích navrátit se zpět do plnohodnotného života. Jednou z forem je provádění rekonstrukčních operací prsou na půdě SurGal Clinic

V rámci akce „Glass art festival“, konané 15.-16.9.2012 v areálu nákupního centra Brno Olympia převzala Jitka Kellnerová, ředitelka SurGal Clinic od Jany Berg, předsedkyně správní rady nadačního fondu Femina dárkový poukaz na 20 prsních rekonstrukčních implantátů. Dar nadačního fondu Femina pomůže 20-ti konkrétním pacientkám podstoupit rekonstrukční operací prsu bez čekací doby a bezplatně. SurGal Clinic těmto pacientkám přidává jako benefit kompletní nadstandardní servis, včetně hospitalizace v nadstandardním pokoji zdarma.

Pro ženy: Máte-li za sebou tuto těžkou životní zkušenost a čekáte-li na operační termín, využijte této zcela mimořádné šance a objednejte se ke konzultaci na tel.č.: 532 149 306 nebo info@surgalclinic.cz