Srdečně Vás všechny zveme na benefiční koncert v Divadle Hybernia

Máme pro Vás program na Večer Tříkrálový. Divadlo Hybernia připravilo na podporu Nadace Femina benefiční koncert, aneb Večer tříkrálový.

Přijďte si s námi po vánočním shonu užít charitativní koncert, který se v prostorech Divadla Hybernia koná v Tříkrálový večer 6. ledna 2012 od 19 hodin. Večerem Vás provede motivační spíkr a kouč Mark Dzirasa, který jako moderátor společenské akce bude mít premiéru a právě pro tuto příležitost si připravil řadu doporučení jak v nadcházejícím roce budovat kvalitnější život. Těšit se můžete na vystoupení mnoha známých interpretů, uslyšíte Moniku Bagárovou, Yvettu Blanarovičovou, Bena Cristovaa, Olgu Lounovou, Editu Randovou, Kamila Střihavku a Mariána Vojtka a to za doprovodu orchestru Moondance Martina Kumžáka známého např. z televizní soutěže Star dance aneb Když hvězdy tančí.

V ceně vstupenky získáte nejen možnost zúčastnit se společenského večera, ale jste také zváni na raut po skončení koncertu v prostorech divadla. Součástí večera bude také bohatá tombola, jejíž výtěžek bude věnován právě naší Nadaci.

Vstupenky je možno zakoupit v síti Ticketportal  a v divadle Hybernia. Ceny vstupenek 490 a 990 Kč.

Těšíme se na Vás!

dsc06782 dsc06777 p3292323 dsc06729