Prsní implantáty

Prsní implantáty Natrelle a CUI =Krásná prsa bez problémů

Celosvětová značka podpořená 55 letou tradicí společnosti Allergan –důvěryhodným lídrem ve zdravotních a estetických inovacích, jež má více jak 30 let zkušeností s výrobou prsních implantátů.

S širokou nabídkou vysoce kvalitních kulatých a anatomických implantátů z kolekce Natrelle a CUI získáte požadovaný tvar a docílíte vyšší spokojenosti pacientek. Navíc si můžete být jisti, že díky osvědčené technologii je procento komplikací výrazně nižší.

Výroba implantátů společnosti Allergan podléhá nejpřísnějším směrnicím kontroly kvality, aby se maximálně snížilo riziko vzniku komplikací.

Všechny kulaté i anatomické implantáty společnosti Allergan obsahují ve svém obalu speciální ochrannou vrstvu, která výrazně redukuje prosakování gelu. Texturované implantáty mají unikátní texturovaný povrch, který pomáhá udržet polohu implantátu a podporuje přilnutí okolní tkáně k implantátu, což může pomoci snížit riziko vzniku kapsulární kontraktury.

Zvětšení prsů (augmentace) je jedním z nejoblíbenějších a také nejvíce prováděných zákroků plastické chirurgie poslední doby. Ženy na celém světě přemýšlejí o zvětšení svého poprsí, o estetických a emocionálních aspektech tohoto zákroku a o tom, že rozhodnutí, zda mít či nemít implantáty, je velice důležité.

Kolekce Natrellea CUI bere v úvahu fakt, že každá žena je jiná a zaslouží si individuální přístup a proto nabízí širokou řadu prsních implantátů navržených pro Vaše tělo a požadovaný výsledek augmentace prsů. Vedle možnosti výběru z několika typů silikonových gelů vychází volba správného implantátu ze šířky, profilu a objemu prsů. S více než 500 různými styly a tvary implantátů nabízí kolekce Natrelle každé ženě ten správný implantát.

Co je prsní implantát?

Protože je každá žena jiná a má jiná přání, byly vyvinuty různé typy implantátů, které odpovídají jejich lišícím se potřebám.Prsní implantát se skládá z pružného silikonového obalu, který je vyplněn silikonovým gelem. Tvar implantátu může být buď kulatý anebo kapkovitý (tzv. anatomický),s hladkým nebo texturovaným povrchem a samozřejmě velkou škálou profilů a velikostí. Díky těmto možnostem můžete docílit výsledků,které si přejete. Váš chirurg Vám poví více o různých typech implantátů a pomůže Vám vybrat pro Vás ten pravý.