Korálková Pouť

V rámci druhého ročníku Glass Art Festivalu pořádaného agenturou Czechtourism je road show GAF kamiónu doprovázena výstavou a workshopem českých výrobců skleněných perel a bižuterie, kteří vám ochotně předvedou, a také vás naučí, základy korálkování a výroby drobných produktů z bižuterijních komponentů.

SBÍREJTE RAZÍTKA VYSTAVOVATELŮ A VYHRAJTE!

Pokud na své pouti po stáncích s korálky získáte alespoň 5 razítek vystavovatelů, vyplníte své iniciály na určené místo tohoto letáku a vhodíte jej do příslušné schránky, budete zařazeni do velkého slosování dne 24.9.2012 v Divadle Bez Zábradlí.

VÝHRA

VÍKENDOVÝ POBYT PRO 4ČLENNOU RODINU V UBYTOVACÍM ZAŘÍZENÍ V ČR OCENĚNÉM V RÁMCI SOUTĚŽE PORTÁLU KUDY Z NUDY

22. – 23. 9. 2012 PRAHA

vždy od 11.00 do 18.00 h